در راستای سفرهای شهرستانی
نشست مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی استان با هنرمندان تئاتر شهرستان نقده برگزار شد
نشست مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی استان با هنرمندان تئاتر شهرستان نقده برگزار شد 2
نشست مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی استان با هنرمندان تئاتر شهرستان نقده برگزار شد 3
نشست مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی استان با هنرمندان تئاتر شهرستان نقده برگزار شد 4
نشست مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی استان با هنرمندان تئاتر شهرستان نقده برگزار شد 5
نشست مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی استان با هنرمندان تئاتر شهرستان نقده برگزار شد 6
وضعیت دفتر هنرهای نمایشی نقده در نشست مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی استان با هنرمندان تئاتر این شهرستان برگزار و برگزاری سومین جشنواره تئاتر طنز قیزیل جام نقده بررسی شد.
به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در آذربایجانغربی، امید خاکپور مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی استان آذربایجانغربی در ۱۸ دی ماه ۱۴۰۳ نشستی را رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، کارشناس هنری و جمعی از هنرمندان تئاتر شهرستان نقده برگزار کرد.
در ابتدای نشست عباسنژاد رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نقده ضمن خوشآمدگویی به خاکپور مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی استان و هنرمندان حاضر در نشست از خاکپور خواست که در خصوص جزئیات سفر و نشست موارد لازم را مطرح نماید.
مدیر عامل انجمن استان با ابراز خوشحالی در جمع هنرمندان شهرستان نقده ضمن اشاره به پتانسیل بسیار بالای شهرستان نقده در حوزههای مختلف تئاتری بررسی برگزاری سومین جشنواره تئاتر طنز قیزیل جام نقده و بررسی انتخاب مسئول دفتر هنرهای نمایشی شهرستان از مهمترین موارد قابل بررسی در نشست خواند و خود نیز در خصوص این دو مسأله مباحثی را مطرح و با حاضرین به در میان گذاشت.
سپس هنرمندان حاضر نیز در خصوص موارد مطرح شده مباحثی را عنوان و پیشنهاداتی را ارائه نمودند که تصمیم گرفته شد در اسرع وقت پس از بررسی لازم و هماهنگیهای لازم با ادره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استات نتیجه نهایی به اصلاع هنرمدان شهرستان رسانده شود.
در ادامه نشست کمال مرادپور مسئول دفتر هنرهای نمایشی شهرستان نقده در رابطه با عملکرد دفتر هنرهای نمایشی گزارشی را ارائه و از هنرمندان به سبب اظهار تشکر از وی و همکاری صمیمانه در در برگزاری دو دوره جشنواره تئاتر طنز قیزیل جام نقده تقدیر و تشکر نمود. در پایان نیز با اهدای لوح تقدیری از زحمات وی در دو سال گذشته از طرف انجمن هنرهای نمایشی استان تجلیل شد.